#WW:Iklan


37 comments:

nazirah said...

wow.. housemate pompuan ke laki? hehehehe.. paklan ke yg tgh mencarik ni? gudluck ye.. hrp2 dpt housemate baru ;)

[k]o{q}i[n] said...

mcm tersengaja je wat slh mcm tu.. huhuhu :p

Cik FaRiZaM said...

lelaki je ke? opsss

Cik Nurul said...

FOC ker?? mesti ramai yg nak.. hehehehe ;)

Munnafendy said...

kalo itu je infonye smpai ke sudah tak jumpa paklan...

=)

LidiaSuraya said...

hari yang panjang today for me.. lupa its Wed. Its WW!!!. btw nak carik suri di hati ke housemate nie??hehehehe

Bro Framestone said...

if perempuan, aku nak la juga menyewa kejab dekat sane

Akulah Pak Lan said...

Cci: tak kisah, nak ka? Jadi roomate terus la. Hehe

Akulah Pak Lan said...

Koqin: syuh... Diam2.. Haha

Akulah Pak Lan said...

Nak ka? Kalau perempuan nak buat roommate terus

Akulah Pak Lan said...

Nurul: amboi!! Haha

Akulah Pak Lan said...

Munna: memang sengaja tak nak bg jumpa.

Akulah Pak Lan said...

Lidia: both!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tak habaq tang mana pon :)

FiSh. ohFISHiee said...

sementara aje? good luck then! :)

Latest: Penang Food Festival

Wadi AR said...

nasib aku tak perlukan lagi. haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, semuanya sementara.....! Semoga jumpa housemate sementara tu!

zOeY zAu YaH said...

cari yg kekal teruslah..opss haha...pak2 bum lah cpt2.

Affan Ruslan said...

Dok mana bro?
Ni macam dok oversea ja. Time summer pun kawan2 aku sublet bilik from May - Sep

hanaahmad said...

sampai september je hang p oversea? babai paklan. mohon sedikit buah tangan. hikhikhik

Akulah Pak Lan said...

Bro: hamboi, kasaq

Akulah Pak Lan said...

Wani: memang tak habaq kat sesapa pun

Akulah Pak Lan said...

Fish: hehe yup

Akulah Pak Lan said...

Wadi: kau pun nak jugak ka?

Akulah Pak Lan said...

Fifiey: dunia ini hanya sementara. Hehe

Akulah Pak Lan said...

Zoey: amboi, nak cepat saja

Akulah Pak Lan said...

Affan: local ja. KL.

Akulah Pak Lan said...

Hana: ni bilik housemate aku yg merokok kuat tuh

Jue said...

LOL
strike-through pkataan suri rumah haha

Akulah Pak Lan said...

Jue: dengan sengaja. Haha

Hanie Dew said...

iklan kat mudah. kompen surirumah ke housemate ke sume akan kol ko pak lan. hahahhaha

CekbOlat-bOlat said...

bolat ! ekekeke

Akulah Pak Lan said...

Hanie : nice idea

Akulah Pak Lan said...

Bolat: Nak ka? Jadi roomate terus la

Namee Roslan said...

tulisan kau ke ? aku kidal eh ??

Akulah Pak Lan said...

Namee: yup tulisan aku. Buruk kan. Haa kidal

Mak Wardah said...

Pak Lan, cepat2 cari roommate yang legal boleh buat Lisasurirumahtangga & boleh la juga jadi Lisa Suriram sekali. Lupa nak tanya...cun tak pompuan jiran tu? Lain kali jgn lupa check pakaian betul2..hahaha