The Telekung Travel


Assalamualaikum 

Buat gadis-gadis yang bakal atau pun yang sudah menjadi isteri yang solehah. Tak lupa juga buat lelaki yang bakal atau pun sudah bergelar suami soleh aku ada berita baik untuk korang semua. Di sini ada satu produk yang selalu digunakan oleh gadis-gadis solehah untuk solat. Ya! memang betul produk ni tak lain tak bukan adalah telekung.



 Telekung ini hampir sama dengan telekung yang ada diluar pasaran sana. Penggunanya tetap kena pakai dan solat untuk menunaikan kewajipan sebagai seorang muslimah. Tetapi telekung ini ada keistimewaannya tersendiri di mana saiznya yang compact yang dilengkapkan dengan beg kecil yang mana ini memudahkankan muslimah sekalian untuk membawanya ketika hendak pergi travel ke mana-mana.

Menarik bukan?

Bukan itu sahaja. Warna telekung yang ada dalam beg ini adalah sama dengan warna yang dipaparkan pada beg telekung ini.


So buat gadis-gadis muslimah diluar sana. Tunggu apa lagi, sambar la sorang satu. Lepas ni korang tak ada la alasan nak melewatkan solat kalau tiba-tiba terpaksa beratur menggunakan telekung wakaf yang ada di surau. 


Buat kaum lelaki pun, tak salah pun kalau korang nak beli untung dihadiahkan buat mak korang, makcik-makcik, bakal mak mertua, bakal bini mahu pun bini. Masa ini la nak ambik hari mereka.

Berikut adalah details mengenai Telekung Travel ini untuk sebarang pertanyaan:

Material : Abutay
Harga : 1 set RM 30 (Beli 11 percuma 1)
Kos Penghantaran: Bergantung kepada kuantiti yang di order. Self pickup pun boleh.
Facebook: The Telekung Travel 
Twitter: TelekungTravel 
Contact: 012-3461244(Eeman Teoh)





15 comments:

Cik Nurul said...

cantik.. tapi mesti kain dia licin kan...

kalau nak buat travel sesuai sgt.. :-)

Almade Nespesor said...

tergugat tengok yang color pink tuh. kena beli lah cemnih wlau pun da belambak telekung .

adakah satu pembaziran berlaku kalau order lg yg nih..? emmm2 ^,^

Fiera said...

wah best..tp fiera dah ade satu warne gold =)

Wadi AR said...

mohon belanje seketul

Maii said...

macam bungkus gula-gula :D

Munnafendy said...

msti kain licin ni...kain die suke terlondeh la..hihi

Munnafendy said...
This comment has been removed by the author.
LidiaSuraya said...

Chomel color2 kn...

LAici KAng Ais said...

bagus ni.huu

syafiqakarim said...

cantik!murah.

CekbOlat-bOlat said...

dh ade dua ! ekekeke..
nk lagi.. tpi mne boleh tamak >_<

nk bgi kt paklan satu! eh? ehihihi

EZAN IDMA said...

comelnye paklan! cute gila

Hanie Dew said...

bagus, bulan depan la nak beli.

Namee Roslan said...

comel gilapackaging dia wey !! senang nk bawak !!

Myra Jay said...

Ada kawan beli telekung ni, kain dia nipis sikit, yela senang nak lipat kecik camni kan