Orang Berbudi Kita Berbahasa : Traffic Summary





Aku ni bukan kejam dan sombong sangat sampai tak reti nak berterima kasih dengan orang yang telah berbudi dengan aku. Berikut merupakan summary traffic blog aku dan jugak beberapa referal dari beberapa blog yang dapat aku print screen. Ada banyak lagi. Namun nak muatkan semua macam tak dapat nanti blog aku jadi berat dengan gambar. Kesian plak kat readers blog aku.




So aku nak berterima kasih kepada semua pemilik blog dibawah:

Dan trend searching terkini aku masih berpuas hati dan tak ralat untuk aku teruskan menulis. Sebab blog aku lebih kepada personal entry dalam bentuk cerita dan tak ada gosip panas mahupun SEO. Kepada yang masih setia membaca terima kasih walaupun kadang kala tak ada ilmu yang bermanfaat pun untuk aku sampaikan dalam entry aku.
 



14 comments:

CekbOlat-bOlat said...

tahniah pak lan =D

nt buley la blnje coki2 kan ? huhu

my name is ivana said...

keywood "cerita dalam kain"+"pengalaman di danok"..ada ka cerita tuu?? ngeh.ngeh..nak google sikitt...

El-Janna said...

fuyoooooooo hebakkkk

paNavia said...

Teruskan berblog, paklan.
;)

blog-tips-kurus said...

cemburunya dengan trafik PakLan ni.. sambil tu, nak jengok mereka. :-)

Akulah Pak Lan said...

CekbOlat-bOlat:
boleh ja takat choki choki

Akulah Pak Lan said...

ivana: ada ja

Akulah Pak Lan said...

El-Janna: traffic rendah ja

Akulah Pak Lan said...

paNavia: tq =)

Akulah Pak Lan said...

blog-tips-kurus: sket ja..

hanaahmad said...

HANA AHMAD? wow. nampak sangat aku peminat tegar blog hang. bak mai ole2 dari Dubai. eh, Dubai ke? LOL.

Munnafendy said...

aku nak lawan the other khairul. we will see =P

(confident lebih! haha)

Namee Roslan said...

ok, sila belanja. haha. kereta swift kau pun jadilah. hahahah

Akulah Pak Lan said...

hanaahmad: aku tak dan nak p lagi kot