Octove Launced V2.0

Assalamualaikum geek internet sekalian,

Korang yang memang suka explore internet dan dan try semua social community yang ada, aku ada something untuk anda. Something yang agak fun dan berbaloi untuk dicuba.


Sebenarnya laman web Octove dah wujud sejak tahun lepas lagi dan bersempena dengan tahun baru 2012, mereka telah melancarkan versi terbaru Octove yang berversi 2.0. Versi ini dikatakan versi yang lebih memberikan keyakinan dan menyeronokkan pengguna mereka.

Apa yang korang perlu tahu tentang Octove, mereka menyediakan perkhidmatan sosial ala-ala Facebook dengan percuma dan yang paling penting, setiap aktiviti pengguna mereka akan hadiahkan mata ganjaran. Dan mata ganjaran tersebut korang boleh guna untuk tebus hadiah.




Menarik bukan?

Dah la korang tak perlu keluarkan duit untuk register, dah register guna dapat point pulak. Point tu boleh redeem hadiah lagi. Siapa yang nak bagi kan? So apa salahnya korang try dulu mana tau sesuai sebgai medium baru untuk cari network kat Malaysia ni.

Additional daripada semua ini, mereka pun ada melancarkan satu contest yang terbaru di mana pengguna berpeluang untuk menang hadiah dibawah.


Menarik bukan?

So tunggu apa lagi, join la sebab ramai gadis lentik dan jejaka hensem menunggu anda di sana untuk berflirting beramai-ramai. 

kah kah kah..

Macam mana nak register?


Mudah saja, sila click SINI. Korang boleh guna account Twitter or Facebook yang sedia ada untuk sign-up. So dah tak perlu nak isi details banyak-banyak kali.

Untuk blogger, korang patut join benda sebab diaorang memang appreciate  blogger. Dulu diaorang pernah hold satu sesi makan-makan bersama blogger. So bagi blogger yang berminat sila email aku (akulah_pak_lan@yahoo.com).

Ok Jumpa korang di sana.



15 comments:

CekbOlat-bOlat said...

oh.. bolat ade acc octove.. suggest dri abg bro framstone dlu.. hhuhu.. xaktif pun.. lambat =="

Akulah Pak Lan said...

CekbOlat-bOlat:
yaka..aktif2 kah lah diri

hanaahmad said...

aku dah buat cuma tak aktif jah. huhu

Ben said...

Pak Lan.... Thank you bro for spreading Octove.com to all Malaysian fan's. Good luck and all the best bro.....

LelakiSemalam said...

blur sungguh dgn laman sosial sekarang...

zOeY zAu YaH said...

mcm2..tak larat lah byk sgt nih haha..

Akulah Pak Lan said...

Hana: aktifkan diri sebab ada benda baik menanti blogger.

Akulah Pak Lan said...

LelakiSemalam: try this one, mana tau dapat jumpa hati baru.

Akulah Pak Lan said...

Zoey: try this one. A new approach

Rtp Farra Arisha said...

fabulous..sounds interesting...

EZAN IDMA said...

Nak try lah

hamzah ian said...

byk gak org invite aku masuk octove dekat emaill huhuhu...

Namee Roslan said...

kalau aku join, ada benefit ke ?

محمد رازيق said...

belum buat.. cam menarik bro.. thnx for info.. nak join la. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri HUKUM MANDATORI???

Maii said...

cukuplah dengan blog dan twitter. hehe