Entry Terhangat (Respon Reader/Silent Reader)





Entry Everything Is About 22 Januari 2012 memberi banyak impak yang membuatkan ramai silent reader blog aku muncul untuk memberi komen, tak kira Positive atau pun Negative. Saksikan komen-komen yang telah aku kutip. Korang nilai sendiri yang mana  elok yang mana tidak. Entry ini juga yang telah memaksa aku menarik semula sekeping gambar gadis bertudung dari blog aku demi untuk menjaga privacy dia dan hak dia sebagai seorang wanita.










29 comments:

CekbOlat-bOlat said...

aiyokkk.. pk lan..taktahu.. hehe..

adekah benar? @_@

Munnafendy said...

ok komen yg last tu dia pakai 5 patah perkataan ilusi smpai tbelit sikit lidah ni mmbaca..

hahak sory2...gurau ja =)

ekceli pndangan aku as a reader,cerita hg mmg best, pengolahan cerita, plot menarik, hg pndai terjemahkan situasi tu jd saspen dan sntiasa tertunggu2 smbungannya..no matter ilusi ka realiti ka.klau semua penulis berilusi maka penulis skrip, novel, sajak puitis semua hidup dlm ilusi & bayangan ka??

mgkin dia ckp cmtu sbb hg tulis based on true story,dan jadikan 1 bntuk pnceritaan..tp aku pasti..hg tau knp hg menulis bkn sbb berilusi @ angan kosong semata kan...

kekadang angan2 tu pun bleh jd impian yg besar utk dicapai.goodluck utk hg paklan...n utk julie jgk =)



aku dok tggu email hg lg ni.pasai pa?

EZAN IDMA said...

ramai yg tertanya2. tp sy suka cara paklan bercerita. bialah ilusi ke nyata. :)

NuReLLe said...

ermm..sounds fishy...camne die le tau pak lan katik..-.-??


mst pnah jumpa..ermm

Wadi AR said...

aku tahu cik lan cane. nanti jumpe kat warta tau

tunz said...

muhasabah diri...

zOeY zAu YaH said...

amboi anon haha..

Anonymous said...

semua sudah terjawab

hanaahmad said...

alahai..aku terlepas ke nak tengok muka julie ni?? rugi2. ;p

Akulah Pak Lan said...

Cekbolat: Apa yg benar?

Akulah Pak Lan said...

Munna: you are correct. Tak sia-sia hang jadi peminat no satu aku.

Pasal email tuh, nanti aku ceritakan

Akulah Pak Lan said...

Ezan: good ezan. Good girl =)

Akulah Pak Lan said...

Nurelle: my schoolmate

Akulah Pak Lan said...

Wadi: set date. Tapi kau tak tahu pun rupa aku kan?

Akulah Pak Lan said...

Tunz: yup =)

Akulah Pak Lan said...

Zoey: see, paklan pun ada stalker n anon. Mesti julie pun tgh dok stalk skrg ni

Akulah Pak Lan said...

Anon: lain kali letak nama, senang nak balas komen

Akulah Pak Lan said...

Hana: kau bygkan dia yang terbaik di mata aku.

Namee Roslan said...

yay, aku ada dalam comment. haha. em, teruskan usaha untuk dapatkan cinta kau.

Akulah Pak Lan said...

Namee: to earn something, sometimes you need to really try hard to get it. But sometimes u need to let it go.

baby boo said...

apakah maksud buat untung pakai kad kredit?

Akim Iqbal said...

ooo, pestime mai sini. taktau ni cerita apa. haha

ziqahanie said...

Buat novel je laaa :)

hanaahmad said...

dah suka memanglah yang terbaik di mata hang paklan. keh3

Chegu said...

Idup ni... Ade pilihn, dan pilihn yg kite pilih, ade baik dan buruknya, dan setiap baik dan buruk tu, kite kene terima. Jika tak mampu harungi, buat lagi pilihn lain, sehingga kite dijemput Ilahi, gud luck bro... Smg dipermudahkn usaha kamu, insyaAllah

Hami Asraff said...

Silent is better. Cuba nak ada kena mengena dengan tajuk entri anda.

Nava.K said...

I must say that family are so important for us and its nice to celebrate any festive sessions with them around. I will definately put my family on top of the list then anything else in my life.

Btw, thanks for recommending rebecca's blog and have checked it out just now.

Yen Hou Fu said...

buat novel shj la

Yen Hou Fu said...

jadikan sebagai novel sahaja