Kings And Queen Of Comedy Asia

Semalam aku telah di jemput oleh Broframestone untuk menghadiri Press Conference Twenty.One Table+Terrace, Bangsar Shopping Center.

Acara ini mengumpulkan pelawak yang terkenal dari seluruh Asia yang bakal menampilkan:

  • Sugar Sammy (India/Canada)
  • Harith Iskandar (Malaysia)
  • Paul Ogata (Japan/US)
  • Vivek Mahbubani(Hong Kong) 
Dan acara ini akan dihoskan oleh Joanne Kam(Malaysia).



Kings and Queen Of Comedy Asia 2 akan berlangsung di Plenary Hall pada 18 & 19 November 2011 dari pukul 8.30 - 11.00 malam.

Tiket boleh di dapati di www.ticketpro.com.my dan www.airasiaredtix.com bermula pada harga RM88, RM128, RM198 dan RM298.

Kings and Queen Of Asia juga telah diadakan di Singapura pada 28 & 29 Oktober 2011 di Esplanade Theatre.

Jika anda inginkan hiburan di malam minggu dan inginkan menambah senyuman di wajah anda. Anda patut datang ke event ini. They all can make you smile and laugh until the end of the show. Tapi dalam event-event macam ni memang banyak hot chick yang join. Sorry la aku tak sempat nak ceritakan kat sini mcm mana aku berkenalan dengan mereka sebab entry ni terpaksa dipublishkan dengan segera. So next time kay.


9 comments:

Dylla Fadzil said...

untunglaaaa.

eh jap nk tanya, advertlets lgi best dr nuffnang eh?

Akulah Pak Lan said...

Dylla: kalau blog traffic rendah mcm aku ni advertlets bleh la bg aku income lebih slet dari nuffnang. sebab dia based on page view. click pun ada jgk

Munnafendy said...

jeles ma..dpt jmputan mcm ni. bila nak jmpt aku lak paklan?

=P

Namee Roslan said...

wey, kau saran guna adverlets ke ?

nazirah said...

wah bestnye .. huhu

Akulah Pak Lan said...

Dylla: Mai la join lain kali. Kalau dok KL memang byk event

Akulah Pak Lan said...

Munna: kalau blog mantap, aku boleh propose untuk jemput kau. Tapi bila join event mcm ni. Kena berfikiran terbuka sket. Iman pun kena kuat

Akulah Pak Lan said...

Namee: kalau ikut traffic blog kau, kau better stick dgn nuffnang. Lagipun nuffnang mmg syg blogger yang punya traffic blog yg tinggi.

Akulah Pak Lan said...

cci: jom la join