Entry Untuk Peminat

Sorry kepada pembaca setia, followers, peminat atau apa pun gelaran yang korang berikan untuk diri korang. Dah lama rasanya aku tak update blog aku. Aku tak nak kata blog aku bersawang, that is so 2010. Tiap-tiap hari aku masih mampu untuk mengapprove komen pembaca. Lagipun aku tahu, tak banyak blog lain yang menarik untuk di baca selain blog aku. Kalau tak, tak akan ada la spesis-spesis mamals yang dok google "akulahpaklan". Aku paham korang perlukan hiburan dari blog aku yang tak terdapat dari blog-blog lain yang ada kat Malaysia ni. Aku ngerti.


Aku agak malas sebenarnya nak update blog dalam minggu ni, tak ada sebab, tak ada alasan, cuma malas. Sebab aku bukan jenis yang kejar traffic dan jugak followers. Tetapi memandangkan aku kesiankan korang, maka entry ni sekadar selingan untuk warming up untuk bulan yang baru ni.


Kepada fan Kumpulan Search, ada berita baik untuk anda semua. Mereka akan mengadakan Konsert Fenomena 30 Tahun SEARCH. Bagi yang berminat boleh la merujuk pada SINI. Bagi yang berminat saja, yang tak berminat atau yang tak ambik kisah tu, up to you guys.


Dan kepada golongan kaki shopping, window shopping atau pun pengumpal tegar koleksi barangan wanita. Kalau anda jenis yang jenis suka bergambar dan suka barangan free yang berjenama. Boleh try rujuk di SINI. Tak salah aku, ada satu pertandingan yang diajurkan oleh ERANZI dan hadiah dia pulak bukan calang-calang. Tengok dulu, tak salah pun kalau nak tengok. Macam window shopping jugak.


Kepada student-student yang bakal ambik SPM tahun ni. Kalau korang agak blur apa yang korang akan buat selepas SPM. Boleh la try rujuk SINI. Sedikit sebanyak ini akan membantu korang dalam membuat pilihan ke mana arah tuju korang lepas SPM Kelak. Nasihat aku, hidup bukan terhenti selepas SPM. So lebih, korang rancang terlebih dahulu.


Untuk keluarga kecil atau pun jenis-jenis orang yang hidup bujang, Kalau korang tengah mencari water dispenser yang cute mute yang mudah alih dan jugak murah. Korang bleh try klik SINI. Rekaan terbaru daripada Spritzer. Ada dua jenis. Tengok la dulu. Kalau berkenan korang boleh dapatkan kat mana-mana tempat yang menjual benda ni. Aku just nak shara sebab dia nampak cute. Kah kah kah.


Last but not least. Bagi yang teringin nak menang gadget seperti SAMSUNG GALAXY TABLET korang bleh join Facebook online contest anjuran SPRITZER. Nak tahu cara-cara dan syarat pertandingan? Klik SINI. Demm! sekarang semua mudah. Nak something ja masuk pertandingan. Kalau aku tahu. Tak la aku beli Tab yang aku ada sekarang ni. Rugi!


Nak buat macam mana, aku jadi kurang bijak sikit waktu itu. Aku tewas dengan nafsu sendiri.


Kah kah kah.


Ok la, aku janji. Lepas raya haji aku akan start update blog ni balik. Mungkin aku akan buat sedikit perubahan pada blog ni. Tak banyak, sikit saja. Sebarang bantahan, sila kemukan pada ruangan komen nanti.


Last question. Sapa nak tengok muka real aku?


K bai.


Published with Blogger-droid v2.0

17 comments:

Cik Kamoo said...

hahah punya rasa untuk update kembalikah?? bagus2..keep a good work

hanaahmad said...

bajet retis. dp fb kau skrg ni bukan muka real kau ka? xdela hensem mana. weks. ;p

Munnafendy said...

kalau aku ada pistol, aku tmbk ko skg paklan! =P

Namee Roslan said...

eleh kau. kau tak tunjuk muka kau, aku kasi tunjuk satu dunia baru tau. haha. gambar kt fb kau tu..terang2 dah pun ha...kau apesal malas sgt update blog ni..macam mana nk jadi ben ni. hehe

Chegu said...

hai, anda di tag, kalo ade mase, layan a saye yang mengarut ni, hahaha.

http://terusidup.blogspot.com/2011/11/59-saya-anda-dan-tawan-tawan.html

Solihin Zubir said...

awkkk.. sy nk tgok muka real awk.. plzz... plzzzzz... LOL!

NuReLLe said...

uuhh..blog bersawang is soooooo 80's lah pak lan..gugugu

zOeY zAu YaH said...

ya lah..leh geng..mggu takde mood untuk update blog...=.="

puteri kasih said...

muka real? sekarang ni muka palsu ke? hehehe :P

Fyqa said...

muka real dh tgk kt fb ! ;)

zOeY zAu YaH said...

pak lan..saya nih peminat pak lan..hahahahah..dan2..

hanaahmad said...

baru aku prasan, diskripsi kau kat sebelah ni dah tukar dah. hue hue hue

EZAN IDMA said...

angkat tangan *

nak tengok muka real :p

Fiera Pirot said...

muke real??taknak...kekekeke

Diary oF Mine said...

saya saya... hahha.... sy pemenat pak lan.. haha... nk tgk muka yg real pls~~ haha

nazirah said...

wah muke real ni offer btul ke men2 ni paklan hahaha. mst la mau tengok kan kan kan hehe.. neway .. nak ubah ape lagi kat blog ni wuhuuuu

Erin Azizan said...

muka real???

*kerut kening*

adakah selama ini NAM memakai muka plastik??? soalan yg dibalas soalan...kahkahkah