#WW:Can Facebook Destroy A Relationship?

Published with Blogger-droid v1.7.4

15 comments:

Munna said...

mungkin.

pokok pgkal nya diri sndri kena bijak. kalau syg kt relationship tu kena lbh bhati2 comment, post status, gmbr dll..kalau bkn kt fb pn sama.

gmbr ape ko ltk tu aku xleh bukak kt cni fb blocked =)

NuReLLe said...

i will never reveal my relationship in public.. #takdekenamengena hukhukhuk

PinKy MoMMa said...

mungkin? kalau iman tak goyah..mungkin dapat dihindarkan ;)

Akulah Pak Lan said...

Munna: aku malas nak describe dengan panjang lebar. nanti kau tgk la kat rumah. haha

Akulah Pak Lan said...

Nurelle: its up to someone. but should understand each other. that the most important element

Akulah Pak Lan said...

Pinky Momma: skrg bukan perempuan ja kuat jeles. laki pun

hanaahmad said...

sudahpun terjadi dalam kalangan orang terdekat aku.

PinKy MoMMa said...

laki pun? ang ke huahuahua...

Namee Roslan said...

tunggu aku kahwin ..then aku tulis pasal cinta. hahah. husband je yg layak featured dalam blog kita gadis ni.

Namee Roslan said...

em, tapi kan lan. fb dah byk buat org putus. kau tahu button like tu pun boleh jadi issue besar. kalau aku lah..pakwe aku tekan like kt gambar pmpuan lain..mmg aku tak dapat terima. kah kah

puteri kasih said...

yes i think it can

Akulah Pak Lan said...

Hanaahmad: ada yang mengambik serius ada yg tidak, same as email and twitter

Akulah Pak Lan said...

pinky momma: laki yang tak jeles adalah laki yg tak syg bini dia

Akulah Pak Lan said...

Namee : haha maknanya kau jenis jeles tahap gaban jgk la. haha

Akulah Pak Lan said...

puteri: seems like semua laki kena jaga2