#WW : Tiga Dara Pinggitan (Smurf Girl)







Published with Blogger-droid v1.7.4

22 comments:

meaw said...

alahai,sape pulak la kat gambo tu,tak kenai tak kenai T_T

Finaz Jaafar said...

yg sorg tu meaw ek??

tomatokering :) said...

siapa ni sapa ?? bhahaha ;p

Namee Roslan said...

hehe. smurf girl ada satu je lah Lan. hehe, so kau kena pilih satu je! :D

nazirah said...

wah sape ni sape ni heee
sorilah lame benau tak dtg sini adehh
bz je memanjang btw dah baca dah sume entry since entry yg pemberitahuan tu tapi tak larat nak komen2 satu neway tahniah ar dah beli samsung galaxy tavb untung ar (tetibe jeles) ngeee... keep it up blogging.. ;)

EZAN IDMA said...

blogger kan kan kan

vampire's lovex said...

apa lagi....mana satu berkenan di hati??

Akulah Pak Lan said...

meaw: ceh tak mengaku diri sendiri.

Akulah Pak Lan said...

finaz: sepatutnya semua meaw

Akulah Pak Lan said...

tomatokering: ni sorang lagi. luku mau?

Akulah Pak Lan said...

namee: aku tak mau pilih, aku nak biar mereka yang berebut. hahaha. kejam kan aku.

Akulah Pak Lan said...

nazirah: amboi, baca sampai habis no. thanks. u too, keep on blogging

Akulah Pak Lan said...

ezan: pandai pun kau. jeles x?

Akulah Pak Lan said...

vampire's lovex: tahun ni tahun single, sapa pun aku tak nak pilih. sekian

hanaahmad said...

wawawahhhh.....rembat je tiga2 paklan...hihihi

PinKy MoMMa said...

hahaha macam kenal je yang kuning tu ;p

sekapai ke pak lan?

Akulah Pak Lan said...

hanaahmad: malas nak pikir lagi. tahun ni tahun single

Akulah Pak Lan said...

pinky momma kenal la kot. sekapai mcm mana? hahaha

puteri kasih said...

tak cukup lagi tu pak lan..kena add satu lagi..heheheh

Akulah Pak Lan said...

puteri kasih nak masuk line ka? hahaha

EYFAalias said...

awekkssssss...

meaw said...

sepatut semua meaw?Lol