Ruangan Banner Percuma

Assalamualaikum peeps,

Seperti tajuk di atas aku nak maklumkan yang aku ada 4 ruangan banner kosong yang percuma selama sebulan. Aku bagi free sebab blog aku bukanlah super famos amos sangat. Ruangan banner tersebut adalah terletak seperti dalam imej dibawah.


Ini bukanlah segmen atau pun contest apa bala seperti yang blogger lain buat. Aku tak berminat dengan semua itu. Apa yang korang perlu buat hanyalah: 

1. Nyatakan korang semua berminat untuk meletakkan banner korang di dalam blog aku.
2. Bagi sebab kenapa aku harus memilih banner korang.
3. Sertakan juga link blog dan juga email korang supaya mudah aku contact.
4. Letakkan semua ini diruangan comment.

Tarikh tutup adalah pada 22hb Ogos 2011 yang mana jatuh pada hari Isnin minggu depan. Pemilihan adalah bersifat kuku besi di mana hanya aku yang akan buat keputusan berdasarkan blog yang paling aku suka baca. 

By the way pastikan banner korang bersaiz seperti dibawah untuk best view.


Sekian.

40 comments:

Munna said...

nak....tapi blog aku xada banner la paklan... =(

PinKy MoMMa said...

ceq pun teringin nak letak gak kat banner kat sini :)
sebab blog ceq pun tak super fames macam blog pak lan hahaha (larikkkk)

kalau ada rezeki. sudi la pak lan pilih blog ceq naaa..biar berkelip kelip warna pink kat situ..seriii weiii blog ang nanti hahaha..

www.pinkymomma.com

thanx in advance! :)

CIK CHIPSMORE said...

http://waneey89.blogspot.com/2011/08/ruang-baner-percuma.html

hanaahmad said...

Tarikh tutup adalah pada 22hb Ogos 2011 yang mana jatuh pada hari jadi aku yang ke-17 tahun minggu depan.

ekekkeke.

wow, imej baru. tapi aku lebih suka yang dulu la Paklan. :)

Wadi AR said...

aku nak buat banner wadi biru

Akulah Pak Lan said...

Munna:
Suruh cikbulatdotcom buat...rm5 ja dia caj..

Akulah Pak Lan said...

PinKy MoMMa:
Tak habis2 dengan pink dia..haha..ok noted..

Akulah Pak Lan said...

CIK CHIPSMORE:
Noted ;)

Akulah Pak Lan said...

hanaahmad:
byk la 17 tahun kau? eh kau budak2 lagi kah? hahaha

Akulah Pak Lan said...

Wadi AR:
buat jgn tak buat..

oshin-jamel said...

hmm..xde banner..x leh join =(

CIK CHIPSMORE said...

aye nak baner aye terletak dalam blog beliau sebab yang paling utama adalah owg2 leh tengok bennar aye yang xberapa nak cantik tu sebb baru belajau mengedit.pastu leh la kowng2 kritik2 mane yang kurang kat banner tu..lalala..kutok pown xper..xkisah..
nak kate aiman.."aiman tak kisah"..
hahaha

http://waneey89.blogspot.com/2011/08/ruang-baner-percuma.html

puteri kasih said...

Nak nak...hehehe

Sebab saya nak paksa pak lan utk letakkan banner saya kat sini...hahaha

www.puterikasih.com
pkasih25@gmail.com

Tu je kan pak lan...hehehehe

Akulah Pak Lan said...

oshin-jamel:
Suruh cikbulat.com buatkan..rm5 ja..

Akulah Pak Lan said...

puteri kasih:
haha
yup..cukup dah

Fiera Pirot said...

makin cantik lah blog paklan!..huhu...

Fyqa said...

pehhh. dah ada kelainan la kat sini.

nazirah said...

wah2 makin cantik la blog ni nampak luas sikit.. kemas.. ok la.. huhu siap ada buat ruangan iklan lagi ok la tu blog ini mkin maju .. chaiyok2 ;)

Akulah Pak Lan said...

Fiera Pirot:
Thanks

Akulah Pak Lan said...

Fyqa:
Saja nak tukar2 sket..

Akulah Pak Lan said...

nazirah:
thanks..

cik bulan said...

save lu noh pak lan..baru nak pi buat banner..:P

Akulah Pak Lan said...

cik bulan:
p buat lekas...

kurakuraygslow said...

yeah Pak Lan. sememangnya aku sangat berminat nak letak banner aku dalam blog kau.

kenapa kau kena pilih banner aku? sebab banner aku cute kot, ada gambar Yoona yang comel.

http://kurakuraygslow.blogspot.com/

zaiti.luvtvxq@gmail.com

ok done! tq!

Fyqa said...

bgus2... ;)






*a'ah lektronik.

Akulah Pak Lan said...

kurakuraygslow:
Noted..

Akulah Pak Lan said...

Fyqa:
Patut la..

Anonymous said...

nk letak banner iklan gak !!

Akulah Pak Lan said...

Anonymous:
Identify yourself properly..btw it is open for all

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

cik bulat...!!!!!!!!!!

rase2 dy dgr tak ni..

sentap...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

erkkk.. ape saiz nye???

Akulah Pak Lan said...

LinE PuTih LiNe HiTaM:
125x125

tuh aku dah bg sample

yad'z said...

nak ruang iklan banner free paklannn..sebab paklan gojess.. ehhh salahh.. sebab blog paklan gojess n ohsem.. kite pon tak femes amos macam orang lain.. kesian kat kite.. sudi lah pilih kite.. huhuhuhu

blog : dari mata hati.
url :http://azyaleeya92.blogspot.com/
email : norfatiahyadz@yahoo.com

Fahmi Mahat said...

salam alaikum pak lan =)

nak tumpang iklan kat sini setahun boleh?
if paklan setuju, win2 situation, aku buatkan header Flash satu untuk paklan , free. =)

link sama mcm dulu juga,
http://fahmimahat.blogspot.com

Tq paklan =)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. Nadh bekenan la. nak jugak leh dak?

napa belog Nadh? umm.. p baca dulu kat http://nadzrie.com. if kenan baru wat.

maceh in advance. ;)

::Mastura Zakaria:: said...

nak letak jugak, tapi kalau ikut pemilihan secara kuku besi komfirm kalah...badluck manjang, hehehehhe

Akulah Pak Lan said...

yad'z:
tunggu keputusan mlm ni ok..

Akulah Pak Lan said...

Fahmi Mahat:
hehe..takpa la bro..blog aku memang tak cadang nak ada header..tp jgn risau..kalau kau terpilih aku tetap letak..tp wat masa skrg cuma dalam duration 1 bulan..next 1 month tak sure lagi apa akan jadi..

Akulah Pak Lan said...

fRaMe+LenSeS:
noted nadh

Akulah Pak Lan said...

::Mastura Zakaria::
cuba la dulu