Penutupan "Segmen OreO Hitam : Apa itu Makna?"

Dengan ini aku umumkan penutupan "Segmen OreO Hitam : Apa itu Makna?"

Cuma ada 2 peserta yang layak iaitu: 



Setelah aku baca kedua-dua entri ni. Aku lebih tertarik pada hasil tulisan Fadzli. Nampak tulus. Aku jadi hakim kan? so ikut suka hati aku la nak bagi sesapa menang pun. So kepada Fadzil, sila tuntut hadiah anda. 


So jangan kata aku ni memilih jantina untuk jadi ukuran pemenang walau pun aku lelaki.


Namun since ada 2 orang saja yang join segmen kali ni. Aku dengan kuasa veto ingin memberi saguhati kepada Teika jugak. Tieka pun, sila tuntut hadiah anda.


Terima kasih jugak buat WARTAWAN KIKIE sebab sudi join walau pun entri dia secara tak sengaja hilang. Mungkin dia terdelete agaknya. Aku sempat baca entri dia. Dengan ini aku sekali lagi ingin memberi penghargaan dengan memberikan dia saguhati jugak.


Terima kasih.

2 comments:

... said...

as salam..
oo..thanks.
eh!
segmen tu, boleh ganti dengan satu....
adei..tak ingat lak apa benda tu. masa valentine, ramai blogger buat. untu mengingatkan yang lain. elok ada banner kat tepi sidebar blog kan?

sebar2kan supaya kita yang sihat walafiat ni sentiasa bantu mereka yang berjuang untuk hidup..
mana tau ada pembaca akan tergerak hati untuk menderma organ sebelum kembali kepada-Nya..

=)

OreO HitaM said...

Fadzil:
Hurm..aku tak reti sangat nak buat..takpa nanti aku try explore..