How to Flirt (For Girls)



Assalamualaikum,

Hai gadis-gadis yang polos,loser dan nerd sekalian.

Aku tau ramai yang dikalangan hangpa masih single sampai ke hari ni. Rupa dah ada, body pun dah seksi. Tapi di mana silapnya? Kalau hangpa yang jenih hari-hari dok belek kat depan cermin mencari kelemahan diri sendiri. Hentikan!!!








Hari ni aku nak mengajaq hangpa macam mana nak flirt dengan laki. Step by step tutorial. Tengok video kat bawah.



 "A girl flirting with guys,but at the end she will marry a man"

Kebanyakan gadis yang bajet hot dan lentik memang suka sangat flirting. Most of them akan memperguna kaum laki yang sangat tangkap lentok kat depa. Konon laki yang jenih sanggup buat apa saja, tambah-tambah laki yang lurus bendul.

Kalau dekat universiti, depa akan mintak laki ni tolong buat assignment dan projek untuk depa. Kadang-kadang sampai mintak tolong kat laki ni tolong p tapau makanan dekat depa. Makan tak nak la yang lekeh-lekeh ni. Kurang-kurang double cheese burger.

Kalau bagi yang bekerja pulak, depa hanya akan buat tempat untuk having fun saja. Sapa yang tak suka, laki ni yang akan bayaq kesemuanya. Just tinggai bawak badan, makeup sket-sket lepaih tuh tunjuk gedik sikit. Confirm laki tuh caiq aih.

Tapi bagi laki plak...

"A guy flirting with girls, but most of them will end up in one night stand"

KAH KAH KAH

Happy Flirting!!!


24 comments:

hanaahmad said...

tapi yang tu jugak laki suka. bangga woo bile kena ngorat dengan aweks. hahahah

k e y r i said...

hahahhahahahhaha nice one! :D

Akulah Pak Lan said...

hanaahmad:
Kalau Lisa Surihani mengorat i pun..i buat tak tau ja (cross jari kat belakang)

ifarizatul said...

hahah!! satu pelajaran baru :P

EYFAalias said...

hahahaaa. sokong yang last sekali :p

FizaFizz said...

alahaiii..pelajaran bara tapi x nak cuba! haha...sy pemalu..><

Akulah Pak Lan said...

k e y r i:
:)

ifarizatul:
p apply lekaih

EYFAalias:
ops!! kantoi kaum laki

FizaFizz:
malu-malu pulak aih..

keroro said...

bek jual mhl g dri duk ngorat cm tue..haha

::Mastura Zakaria:: said...

cehhhhhhhh...mcm desperate pulak tu..hahah

Akulah Pak Lan said...

keroro:
rugi mampuih

::Mastura Zakaria::
ni untuk pmpn ok..

saya bukan tomato said...

hhaha toekk !

pelik sampai sekarang npe ade pompuan sggup buatkan eseymen tok laki . *ahh xde kne mngene pon :P

kotak bulat said...

alamakk.. xmo la try.. :P
takutt..

Fyqa said...

makk aiihhhhhh. haha

ღ Sis Aieda ღ said...

macam mane nak single ?

Akulah Pak Lan said...

ღ Sis Aieda ღ:
Dok bawah ketiak mak diam2

puteri kasih said...

hahaha..entri yang best..walaupun saya single tapi tak nak la wat camtu..sian plak kat laki tu...hehehe

Akulah Pak Lan said...

puteri kasih:
tak semua orang punya pemikiran yang sama..
realitynya mmg mcm ni

miss.Addin said...

haha great :p

NuReLLe said...

hey hey..ne le pompuan yg flirting..so tak cool..hukhukhuk

vampire's lovex said...

hohhh elok la....perempuan nak kikis je,laki lak nak body pmpuan ...barter yeahhhh...


biar single janji ber-dara...pehhh

Ayie said...

boleh la gua suruh encik awek try.. HAHAHA

Akulah Pak Lan said...

miss.Addin:
:)

NuReLLe:
Kantoi ka? kah kah kah

vampire's lovex:
sendiri mau pikir

Ayie:
Berani ka?

fRaMe+LenSeS said...

wahhh ciap tutorial lagi. ahahahah. :P

Akulah Pak Lan said...

fRaMe+LenSeS:
Kah kah kah