The Bloglist

Assalamualaikum readers sekalian,

Hari ni serius aku rasa bosan sebab weekend. Aku cuba pergi dapatkan tiket untuk tengok cerita "Pirate of Caribean" dengan "Kungfu Panda 2". Damm!! beratuq panjang gila. Teruih aku hilang mood nak tengok wayang walau pun sensorang. Bebai tak dak dah start reta teruih p lunch pukui 10.30 pagi tadi. Gila awai.

Balik rumah pulak tak tau nak buat apa. Aku bukan jenis suka flirting dalam Facebook ni, habis sangat pun like dengan random comment dengan page orang. Orang tuh balas, ku layan. Orang tuh tak balas aku cari orang lain. Tapi yang penting "no heart feeling".

Dengan tahap kebosanan yang amat sangat, aku cuba menghabiskan masa aku untuk meng-re-design-kan semula templete page aku. So how it is?

Serius aku nak feedback hampa semua. Tolong bagi komen pasal page aku ni. Sebab yang nak baca hangpa, bukan aku. 

Kah kah kah..

Ok satu lagi. Aku baru perasan yang aku tak dak bloglist. Dengan rasminya aku nak buat beberapa bloglist. Kalau ada sesapa yang nak submit link blog bleh la la berbuat demikian.

Tapi dalam format dibawah:

1. Link Blog hangpa
2. 1 atau 2 Link Blog yang paling-paling hampa suka baca.(Kecuali blog politik)

Aku mintak 2 link ja kan, tak banyak. Sila submit link blog hangpa kat entri ni.

Ni bukan segmen atau contest, blog sesapa yang aku rasa best dibaca aku akan letak dalam bloglist aku. Aci?

Update:
Masih tak dak lagi fix date bila aku nak stopkan benda ni. Lepas aku dah dapat cukup link aku stop..


Sekian.
 


27 comments:

Nizam Ijam said...

saya nak :)

http://www.nizamijam.co.cc/

blog saya mnat:

http://www.benashaari.com/
http://honeykoyuki.blogspot.com/

mE™ said...

siler letak read more button or link to u'r entry..macam leceh nak click kat tajuk pulak =P to read more...

fRaMe+LenSeS said...

assalamualaikum.. Nadh nk jugak.
Http://frameandlenses.blogspot.com

belog suka baca. Belog aimaa.
Http://muslimahoptimis.blogspot.com.

Klu sudi mai la lawat. 3hari last untuk contest aku ingin berubah.

kucing said...

1- http://kucingtengahtidow.blogspot.com/

2- http://www.prettylikerazi.info/
http://thesharkox.blogspot.com/

syakirah samat said...

assalamulaikum..nak join boleh :)

http://gadiscactuz.blogspot.com/2011/05/assalamulaikum-hari-ni-tengah-lepak-2.html

yang sha selalu tengok

http://akulelakidialelaki.blogspot.com/2011/05/adik-beradik-yang-terlalu-curlass.html

http://giory-nias.blogspot.com/2011/05/i-tell-y0u.html

MaiRa QuEeN said...

salam..link maira
http://ctqueen.blogspot.com/

link yang suka baca
http://www.firdauskasim.com/
http://www.kayif.com/

Hamba Ilahi said...

salam..tak tahu nak komen sebab first time sampai sini..
tapi nak bagi link jugak,

http://naimulfirdaus.blogspot.com/

jemput join peraduan promosi blog di blog saya. hadiah lumayan.

btw, saya follow blog anda.

kotak bulat said...

link sy..
http://nazihanali.blogspot.com/

yg sy suke bace
http://yana4eva-bungacantik.blogspot.com/
http://mssmyramirae.blogspot.com/

cik azeya said...

blog ni kemas je. senang nak bace entri. :)

blog saye.

http://sayacintabulan.blogspot.com

blog saye paling suke bace.
http://zackzukhairi.blogspot.com/ (tapi dia dah lame tak update)
http://semaksesatsarat.blogspot.com/ ( ni pon best jugak)

yang lain suke bace juge. huhu

angah said...

saya jugak..
http://angahshark.blogspot.com/

blog yang saya minat.
http://lensa-gilagambar.blogspot.com/
banyak gambar photoshout...

Doktor Cinta said...

link pendamba
http://pendambamawar.blogspot.com/

yang suka jenguk
http://honeykoyuki.blogspot.com/
http://kirinselamaperak.com/

HAZIRAH SULAIMAN said...

nak juin jugak.

link saya - http://aboutpepsy.blogspot.com/
blog yg sy enjoy bila baca -http://nieynasz.blogspot.com/
-http://yayahana.blogspot.com/

Areliff said...

Link ku :
http://www.areliff.com/

yang suke jenguk:
azfar9897.blogspot.com
benashaari.com

Muslimah Optimis said...

link blog MO : http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/

link blog suka baca banyak sangatlah.. antaranya

Haruman Mawar : http://niqobgirl.blogspot.com
Framenadlense : http://frameandlenses.blogspot.com

terima kasih

selendang merah said...

link saya
http://lzulxocraxme.blogspot.com/

link blog yg saya suka baca
http://www.izamirridzwan.com/

Akulah Pak Lan said...

Thanks..
Akan di view satu persatu

puteri kasih said...

nak join gak leh ke?

link saya:
http://www.puterikasih.com

link blog yg saya suka baca:
http://www.broframestone.com
http://www.pinkymomma.com

hanaahmad said...

mahu : http://hana-ahmad.blogspot.com

syok : http://cerolian.blogspot.com
http://mybacteria.blogspot.com

Miss Dolce and Gabbana said...

nak join jugak boleh.

Link saya:
http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/


link favourite aku pulak:
http://terfaktab.blogspot.com
http://zackzukhairi.blogspot.com/


the rest kau boleh tengoklah blog lain yang aku minat eh.Bloglist aku tu just yang aku rasa best dan terbaik kot setakat ini.haha

Rtp Farra Arisha said...

ur blog simple but look so neatlyyy :))

well, do keep blogging!

CreativColor said...

komen untuk design blog...
~ smart,minimalist,kemas dan tak semak otak untuk membaca blog ni.. well done..

link aku:
http://www.creativcolor.blogspot.com

blog aku selalu singgah:
http://www.fqemo.blogspot.com

hope to see you around.. keep blogging!! :)

fierapirot said...

dah lain dah blog..smart...=)..fiera nk tukar juga tapi tak pandai..

cik azeya said...

saye berasa sangat malu berada bersama deretan blogger femes. hahaha.

tq bro. tapi blog aku banyak merapu. hang jangan marah nooo, huhu.

dah follow kamu semula. :)
#255

k e y r i said...

wah.. template ang ni mmg simple, senang sikit buat pembaca. btw, terima kasih sebab masokkan aku dlm bloglist ang! terharu weyh.. haha :D :)

::Mastura Zakaria:: said...

simple ceni dah ok dah pak lan..awat tak buat backgroud putih ka... senang nak hadap...tapi dah semakin nampak pro dah paklan dalam dunia blogging ni....

Akulah Pak Lan said...

k e y r i:
Thanks for you comment

::Mastura Zakaria::
terasa menyesal jugak tukar templete ni..hehe

Anonymous said...

[url=http://directlenderloandirectly.com/#rmnmf]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloandirectly.com/#rwbxg payday loans online