Aku sokong Band 24:7 dan Gula-Gula

Daje..aku terlambat. Semua orang buat review tentang band 24:7 dengan Gula-Gula aku pun nak buat jugak la. Aci tak?

Sorry la aku memang tak up to date sket pasal bab-bab hiburan ni. Almaklumlah lama tak tengok TV dengan dengaq radio. Ok jom kita tengok muka-muka band 24:7



Nakharam!!! Maneh-maneh gila..nasib baik aku bukan gay atau nyah..kalau x tobat aku dah jatuh cinta tangkap lentok gitu. Gadis-gadis semua, hangpa semua takan tak suka kot? Serius shit!! comei-comei kot semua ni. Kalau aku cakap aku ada nombor telefon depa hangpa nak dak?

Kalau aku cakap aku sokong depa ni ada sapa-sapa nak bangkang? Lagi pun aku memang sokong barangan buatan tempatan. Semua yang local aku sokong. Aku paham niat murni depa ni. Depa nak tarik perhatian gadis-gadis kat Malaysia ni supaya puja jejaka-jejaka yang ada kat Malaysia ni. Mungkin kalau bernasib baik, depa target gadis-gadis Korea pulak akan pandang Jejaka-jejaka kat Malaysia ni. Serius shit, aku memang sokong depa. Aku rasa nak bagi cadangan kat YB Datuk Seri Panglima Dr. Rais Yatim supaya bawak depa ni p Korea buat persembahan kat sana. Kasi gadis-gadis Korea sedaq sket yang jejaka-jejaka kat Malaysia pun jambu.

OK..sat, aku rasa nak p bilik ayaq sat..

UWEEKK!!!!! UWEEKK!!!! UWEEKK!!!!


Cilaka..aku salah makan kot tadi..muntah sampai 3 baldi...ok ok..aku nak sambung review pasal band Gula-Gula pulak.


Daje!!! cute-cute jugak depa no. Lagipun dah lama aku tak tengok paha gadis(pinjam ayat kawan aku sat). Dah la aku dah berenti tgk CD Biru, kempunan kot. Ranum jugak paha-paha depa. Serius aku suka makan paha gadis..eh silap..paha ayam. Hare..buleh typo plak time-time macam ni. Rare kot kat nak dapat Malaysia macam ni. Sapa-sapa yang buat group anti depa kat facebook, serius aku orang pertama akan tekan butang "dislike". Aku tak peduli pun sapa nama depa, yang penting depa kekalkan image depa sekarang ni. Aku sebagai laki, aku suka. Aku nak depa terus aktif supaya dapat jadi bahan modai aku nak menulis kat blog ni.


OK..aku rasa nak p bilik ayaq lama-lama..ada reja sket..

p/s: jangan tanya aku nak buat apa...

Sekian.



23 comments:

Farierahasanz said...

lariikk.!!!!!!!!!!!!!!

*tamaw taw . .

Abang Zam said...

nak melancap sial tengok muka lelaki tu

OreO HitaM said...

Farierahasanz:
Budak2 bawah umuq tak leh baca...

Abang Zam:
aku tgh tahan ni...aku rasa esok aku kena posa..

peep said...

yg blkang 3 dr kiri tuhh.. haha, cam kurang kasih syg jer..haha

OreO HitaM said...

peep:
maaf mata aku masih kat paha pmpn tuh td...yg mana ang maksudkan td?

Eyda Syahida said...

hahaha lwakla diorang nihh... =.=

hantu said...

haha .sedap punya ulasan .hehe seksi gila minah2 ni..

Zulfikar Hazri said...

kenapa korang tak suka 24:7 tu haa???? diorang kiuuuuttttt sangat tawwwwww...

jeles leeetewww....

aku kalau dapat jumpa ahli2 24:7. aku nak peluk2..cium2... eee ghairah sangat... :P

Y.Y mengalir air mata darah tanpa disedari.....

OreO HitaM said...

Eyda Syahida:
tlg jgn gelak kan depa..tgh support depa ni...(buat muka serious)

hantu:
no comment..hahaha

Zulfikar Hazri:
Mari kita sokong barangan buatan tempatan

reen said...

dorang hot kot..haha...try cr vclip dorang..xkua lagi err album dorang..nk dgr gak cne suara dan lagu2 dorang...

amir aizat said...

hahaha kelakar

Nava.K said...

All the sexy men and women also, some more showing the chest.

OreO HitaM said...

Sexy for me is not how much u reveal urself..but it is how much u preserve urself..

amny said...

grrrr.....tolonglaa....jerk..!



ehheeh

OreO HitaM said...

amny:
nak tokak sapa tuh?

shafiq said...

Ayatttttttt...xbolh blh..hahaha

OreO HitaM said...

shafiq:
hahahaha

miSs sYeiDa said...

hahaha..byk da blog tulih pasai dpa..nk tulih gak aa...support local brand..kahkah...muntah lg dak skrg en lan?haha..salah mkn dak lg??hahahaha

miSs sYeiDa said...

komen aku sblm ni x approve ka?haha
ok2..dah noted!
meh aku nk komen len...
aku cian kat ang sbb ang asik silap makan ja..ang brenti tgk peha2 pmpuan2 tu aku rs ang xkn silap makan dah..haha..malaysia brand no..cayalah..hihi..
tjuk dade 2 yg aku berkenan sgt 2...takat peha 2..erm..x pa la..hahaha

OreO HitaM said...

miSs sYeiDa:
haha..

Wahida Nasution Thakhrim said...

24:7 - diorang tak ada six pack abs la.. jadi AcHiKz takkan sokong diorang..

gula2 - pahanya tak tirus macam SNSD..

OreO HitaM said...

Wahida Nasution Thakhrim:
Good..
Btw SNSD tuh menatang apa?

Anonymous said...

24:7...? Mcam pnah tgok ajer care diorang tu posing.. Mcam dlam slh sbuah lgu dri group U-KISS.. Diorang gay ke..?