LRT Dot 3 GIPI

LRT merupakan pengangkutan awam yg popular bg aku, hampa aku tak tau la. Mungkin pendapat kita berbeza. Aku ada sebab bila berkata demikian..



Apa yg best sangat bagi aku naik LRT berbanding naik kenderaan awam yg lain? Well..let me story you all..(Payah nak explain kat org yg tak tau nak ambik kesempatan ni)

Once upon a time, err..everytime kot...tatkala aku naik LRT aku akan terserempak dengan pelbagai  jenis bau. Ada yg bau tengik(standard bangla tak pakai deadoran), ada yg bau SIRR(lebih kurang hapak), bau gadis pakai perfume strawberry( rasa nak tokak ja depa..sedap kot strawberry), bau mat sukan yg baru balik beriadah dan lain-lain(penat kot nak explain semua).

credit to http://ismailfitry-klasik.blogspot.com/

p/s: Gambaq ni aku tribute to gadis2 kat luaq sana..tobat hampa suka kan tgk bulu dada depa? Untuk guys.. tuh ada sorang gadis kat tgh2..jd la kot no..

Aku paling suka naik train time peak hour ..kalau buleh, aku akan saja pilih time peak hour. Gila kan? Seronok kot naik train time ni. Kalau dah naik time peak mesti la berhimpit2 kan? Kalau nasib baik..bleh end up depan gadis-gadis hat maneh2. Kalau nasib tak baik akan end up depan bangla(gila horror..). Kadang kalau dah terlampau ramai dlm train tuh bila bersesak kadang akan end up dekat tempat yg berbongol yg lembut gitu(muka senyum ketat)..tp masa ni sapa pun dah tak peduli. Semua pakat dah tak peduli.

Mana tau kalau nasib aku baik, aku akan end up buat filem yg bertajuk "Minah_LRT.3gp". Bagi peminat setia filem dot 3gipi ni mesti hampa tak sabaq2 kan?

Dengan ini aku akan jadi org yg pertama yg akan membangkang kalau ada cubaan dari mana2 kementerian nak buat coach PINK. Kempen yg sgt tak fair. Hanya memihak pada sebelah pihak. Bagaimana pula dgn kaum Gay, Lesbian, Pengkid. Mak Nyah sekarang ni aku rasa dah ok kot sebab dah ada org dok bela depa. Siap ada buat pertandingan ratu Mak Nyah bagai..

Kepada yg tak pernah naik LRT sebelum ni..aku suggestkan hampa p la naik..dan jgn lupa untuk cuba time peak hour..sgt heaven.

33 comments:

Cik Tqah said...

siot je ko kan.. busuk gile kot.. plg syok usya awek cun mantap2 ke?

Khuzrin Kamarudin said...

Apakah ini semua? gggrrr (-_-")

OreO HitaM said...

Cik Tqah:
Paling syok berimpit mcm nasi himpit kat gadis2 lentik

Khuzrin Kamarudin:
Gila bebulu dada depa semua..

nadira shahid said...

dah lame kot tak naik lrt/komuter.. penuh dgn 'foreigner', tak lalu nk naikk ;p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

amboiiii nak tang sesak je..busuk weiii bau ketiok ;p

ang suka la..ceq x suka..semput!

OreO HitaM said...

nadira shahid:
Abes u naik apa? rugi oo....

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥:
Kita kena bijak memilih tempat dan masa untuk naik train..bukan main redah..semua ni perlukan kajian..agar dapat berhimpit dengan senyuman yg ketat di muka..hahaha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

naek lrt mmg best, saveing cost...save time... tapi yg tak best kalau b'tembung ngan mamat 'ensem' berbulu kat atas.. perghhh, nk pengsan cium perfume @___@)


jom singgah entry baru :) pasti buat kamo jeles. kekek :P

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Fyqa said...

euuwww tetiba nak muntah.haha

OreO HitaM said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ :
panjangnya nama kamu..ingat pesanan ku"mat hensem tak selalu wangi"

Fyqa:
Nak baldi?

Fyqa said...

bgi kawah besar.

tgk pic ats ok lgi. tang scroll ke bwh trus trhidu bau hapak.

*bole plak terselit minah sorg kat situ
haha

OreO HitaM said...

Fyka:

Hat tuh yg sirr!! tuh..haha

Fyqa said...

mende cakap tuh? sory tak faham

(-_-)"

Bulan said...

ish la xsenonh tol u nie.amik kesempatan =p

OreO HitaM said...

Fyqa:
sirr = lbh kurang hapak

Bulan:
:) bila lg kan..kan..u pun sama pa? hahah

::Mastura Zakaria:: said...

heyyyyyyyyy ye...geli sehhhhhhhh..

OreO HitaM said...

::Mastura Zakaria::
Gambaq ni i cari khas untuk gadis2 kot..takan tak suka?

CikBulat said...

cepat turunkan entry ni. nak baca lama2 tak lalu wey tengok gmbar T__T

OreO HitaM said...

CikBulat:
Nk biaq 2 hari 2 mlm tak berganjak

cik ayin said...

kadang suka nak lrt..kadang tak suka sebab kadang2 selalu sesat..huuu

OreO HitaM said...

cik ayin:
cuba naik time sesak..mesti kita terjumpa..hahah

NuReLLe said...

tamau lah naek LRT..panas..kne tunggu lagi...nnt make up cair...hukhukhuk...:D

Nava.K said...

Waiting to watch the movie you make on Minah LRT, so creative you are.

OreO HitaM said...

NuReLLe:
Tak da jodoh la kita nak berjumpa..

Nava.K:
Haha..seems like you the only person who notice the "MINAH_LRT.3gp"..haha

misz fae said...

naik lrt msty saving..tapi macam2 bau ada..haha;P

eyh u, bawal power kat d'sara?
kat mana 2 yek?;)

mizzapple said...

uiksss.

gelimat!
hoho

shafmechy said...

aku x suka sgt sesak2 ni...

ASYRAF KAMARUL said...

aku rasa entri ni memang kelakar siap ada mamat bangle berbulu lebat lagi tu...hahaha
"end up dekat tempat yg berbongol yg lembut gitu" best tak, best tak?? =)

OreO HitaM said...

misz fae:
Nak i tunjuk ka?

mizzapple:
Gelimat tuh menatang apa plak?

shafmechy:
aku suka

ASYRAF KAMARUL:
sapa yg tak suka benda lembut..ko suka?

HAZWAN17 said...

mamat bangla tu macam stim je hahaha

OreO HitaM said...

HAZWAN17:
dia gersang kot

Foster said...

Bual Blog : oreohitam

pergh, bacaan mengenai judul tajukni pun dah baur baur menarik. ha ha ha. menarik pada yang selalu mendonload, menarik pada yang selalu menengok. menarik pada yang selalu mencari dalam carian google. ah. ketepikan semua itu.

Lrt ni. bukan sekadar lrt. ktm pun sama juga. sendat! padat! pabila peak hour. hujung hujung minggu. pasal bau bau yang tidak disenangi tu memang tidak boleh nak di endahkan. memang selalu terjadi. memang mereka tu tak sedar diri. ape ke halnya? pelik, pelik. pernah juga ada yang memang tak tahu badan dia berbau. itu memang betul. di tegur takut dia malu. jadi kita terpaksa melayan karenah bau itu.

gambar gadis di tengah tengah itu memang tak boleh belah. ape kes ni? keliru lah. jejaka berbulu tegap. laki bangla berpelukan kain batik sambil adik dia naik. eshh.

"Minah_LRT.3gp" ? - kalau ada dan mungkin ada bagaimana terjadi tu? takkan nak record dalam train kot? ke letak camera tersembunyi? ha. mungkin judul yang sesuai "Minah_LRT_Bergesel.3gp" itu aku setuju.

biarlah. bangkang pun tak guna pasal coach Pink tu. yang bawa suami pun masih ada dalam tu. gila wanita solehah. dah tau coach PINK bawa suami pink bergesel dalam tu buek ape. Haha. macam macam hal.

OreO HitaM said...

Foster:
Thanks review..

eila said...

x...sggup aku pakcik oii...pencabulan hak asasi wanita ni!