Men's Health

Hujan turun lagi...


Kali ni tak dak benda yang keras sebab dah petang kecuali perut 6 pack aku yang dah hilang sebab tibai lunch kat Cafe Shani (buffet hanya RM7, buleh p selalu lepaih ni) + kek SR (ala gegirl gitu). 


Kebetulan aku kat Wangsawalk tadi, aku terbeli majalah ni Men's Health




Untuk guys sorry la, majalah ni memang hanya guna jantan untuk cover model dia, takdak porno. Mungkin mengecewakan sesetengah pihak, mungkin ada yg tak berminat pun sebab tak dak gadis yang cute miut pose separuh bogel sambil tangan tutup boobs depa. Majalah untuk kesihatan lelaki, what do you all expect. Bagi gadis yang jenih dok gila tengok laki punya 6 pack, hangpa buleh la walk-in kat mana-mana book store tengok majalah ni. 


Dari review kasaq aku, sesuai la untuk boys yang rasa perut depa dah boroi(aku ada 6 pack, tolong percaya). Mana tak nya, siang malam dok tibai nasi. Tak cukup sepinggan tambah sepinggan lagi. Tuh tak termasuk lagi dengan fastfood ngan cekedis yang konon hangpa tibai buat snack. Nak harap p bersukan ngan gym..HARAM..mungkin dalam mimpi la kot no.


Demm!!..aku baru perasan, model dia kali ni Chris Hemsworth. Hero cerita filem Thor. Since aku cuti sampai Isnin, mungkin sempat kot aku p tengok cerita ni. Ada sesapa nak teman aku esok?




11 comments:

Nurdiyanah Dzulkarnain said...

hahahah! gelak sy dwatnyer xD

Nava.K said...

great magazine to built muscles and probably this attract the opposite sex more.

OreO HitaM said...

Nurdiyanah Dzulkarnain:
Jaga2 gigi jatuh sat lg..

Nava.K:
Girls nowday are looking for 6 pack or korean boys..sigh~

Fiya Ahmad said...

jom tgk Thor... hehehe.. eh eh.. rajin2 la g gym.. ala.. fogging pon da kira ok.. janji sehat.. ye dok?

OreO HitaM said...

Fiya Ahmad:

U bukan tgh exam ka?
Dah..syuh2..p study

www.fierapirot.bolgspot.com said...

hahahaha...=) lorh g wangse walk k..jap g kite nk g..hehehe=)
(setelah dipakse komen dan bace)=)

OreO HitaM said...

fiera:
haha..demm!! terkena balik

Fyqa said...

kuatnya mlntak.haha

Makbed said...

nk tgk jugakk!

Namee Roslan said...

kalau coverman dia muka macam eizlan yusuf nak ah beli..hahah.

Akulah Pak Lan said...

Namee Roslan:
amboi...ko minat apa sgt la kat eizlan yusuf tuh?