Apa dah jadi dgn Bukit Broga? (Warning..content contains 18SGX)

Actually entri ni sepatutnya berbunyi "Aktiviti Ko-kurikulum Hujung Minggu Part II". Tp since dalam entri kali aku akan ada buat babak-babak yg 18SGX terpaksa la aku tukaq tajuk.

Sebelum tu aku nak beri peringatan kepada pembaca yg diluar sana. Bg yg berumuq kurang daripada 18 tahun, sila dapatkan bimbingan ibubapa anda ketika membaca entri ini. Takut-takut nanti akan terpengaruh dengan babak-babak yg 18SGX.


Hampa pernah p Bukit Broga?
Ingat lagi bila last date hampa p sana?
Ingat lagi mcm mana rupa puncak Bukit Broga?


Since pagi tadi aku p broga..aku bleh providekan kat hampa rupa Bukit Broga yg latest. Cuba tgk gambaq kat bawah...

Mesti hampa pernah bergambaq kan sini kan?

Kat sini pun mesti pernah jgk kan?
p/s:
Sila abaikan laki2 yg ada dalam gambaq kat ataih..depa tak hensem pun.


Org p Broga sebab nak ambik gambaq yg NICE-NICE gitu. Photog pun ramai kat sini. Aku suka tgk dia punya lalang, mmg layan..so GREEN gitu. (awat ayat aku lain mcm ja?)

Hari ni aku tak dak mood nak ambik gambaq tuh semua, aku terpanggil untuk ambik gambaq ni. Sapa la punya angkara ni?

SO STUPID FUCKING SHIT PUNYA ORG!!!

Hampa yg buat semua ni tak dak akai ka? Akai letak mana? Kepala lutut? Bodoh bangang btoi..
Agak2 la nak vandalisme pun, agak2 la nak berkarya pun, agak2 la nak jadi bijak pun.

HAKKKTUI!!! 

Aku ludah kalau aku jumpa org mcm ni...
Aku dah penat nak maki.
Hampa nk sambung maki silakan.
Entri kali ni aku izinkan.

Takda mood aku nak cerita pasai gadis2 kat ataih Broga td.

Cuma aku sempat la jumpa Pornstar dari Nigeria(Jgn salah paham..dia kawan aku..saja aku nak tag dia kasi panas). Sempat la berjabat tangan sebelum balik. Dia suruh aku take care...

18 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kicik2 org suh pi skolah blaja x nak..besar2 dah kurang kesedaran sivik ;p

OreO HitaM said...

Pinky MoMMa:

Nice..kasi ayat pedaih lagi..

ilanilyana said...

menyampah btol ng org2 cmni, cam org asli, jakun. org asli pun dah maju gak nye xbuat perangai monyet cmtu. hehe

OreO HitaM said...

ilanilyana:

Haip!!
Bila kita marah kita xleh gelak at the end..nanti org ingat kita gila..
Dah marah tuh..marah btoi2..
Keluaqkan sifat marah anda yg terpendam

(Demm!! aku comment mcm juri Pilih Kasih)

sha said...

la, tempat yg cantik macam tu pun depa buat dajai? Isk, rasa geram jugak.. Agak2 la wei.

Buat kat bangunan flat ja, dah la.. kat alam sekitar pun nak buat jugak?

Dah rasa macam tak virgin dah tempat tu.

Er, boleh dak ang buang verification word kat komen? Tak tau nak buat? Mai usha sini.. http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

OreO HitaM said...

sha:

Thanks..
cek tak perasan...
dah buang dah..

Amoi said...

ai tahu 18SX jah

kehkehkeh

OreO HitaM said...

Amoi:
U masuk sebab tgk 18SX kah?

Kahkahkah..

*eh lupa dalam mode marah..xleh gelak*

Qaseh dalia adelia said...

vandalisme betul .. habes rosak ..!

OreO HitaM said...

Qaseh dalia adelia:

Dulu lawa ja tempat ni..
Org ni tak pandai nak berkarya..x kena tempat.

nelly said...

vandalisme !!

OreO HitaM said...

nelly:

yup

jaa64 said...

entah2 hape2 lah!!
ari tu aku pegi takda lagi conteng2 tuh !!grr!!vandalisme~

OreO HitaM said...

jaa64:

yup btoi..menci i (gedik sat sebab lapaq)

nurelinda said...

ohoii. banyak nyer diorang conteng. kotor dan vandalisme tempat tuh

OreO HitaM said...

nurelinda: takda kesedaran sivik btoi kan?

Mrs Hazqira said...

baru cadang nak g weekend ni..cam x jd jer bl tgk pix2 camtu..huwawawa

OreO HitaM said...

Mrs Hazqira:
I tau u jenih x larat nak panjat sampai ataih..
Kat bawah tuh ok lagi...
Lalang tuh tak dak sapa spray lagi..