Andai aku...(Warning!!! Mengandungi ayat-ayat double meaning)

Andai aku dah kawen nanti...
Aku x harap bini aku se-hot Angelina Jolie.
Aku x seharap dia selentik Miyabi.
Cukuplah kalau dia saling x tumpah mcm Lisa Surihani.
Confirm aku tak cari yg lain.

Andai aku dah ada bini...
Aku tak harap dia graduan masakan dari KLMU.
Aku x kisah kalau dia tak reti masak nasi mahupun megi.
Aku cuma harap dia pandai masak Takoyaki.
Aku sanggup mkn benda tuh sampai mati.


Andai aku dah ada rumah...
Aku x harap rumah aku ada Jakuzi mcm rumah Menteri-menteri
Aku tak peduli kalau dapuq rumah aku sekecik dapuq rumah Nik Aziz.
Aku cuma harap ada masih ada ruang tamu walau pun sekaki.
Senang aku nak main aci ligan berbogel dgn bini.

To be continue...

18 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

aci ligan?wahhhhhhhh..hahahha

Yan Saflina said...

setelah di perhati dan di baca 2 3 kali...saya mendapati encik OREO HITAM adalah sangat demand huhuhu...=="...

OreO HitaM said...

::Mastura Zakaria::
Jom main jom..seronok..

Yan Saflina:
Laki la dah pandai demand.. sebab depa tau depa rare tambah2 org mcm i..lebih bijak dr Google..

Fiya Ahmad said...

perghhh.. hahaha.. jenuh tu nak buat takoyaki.. cm tu kawin je la ngn org yg buat takoyaki tu.. hehehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh yg last skali paling x menahan ahahaha..gataiii..
pi kawin skrg ;p

OreO HitaM said...

Fiya Ahmad:
Kebanyakkan org yg buat takoyaki ni laki

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
Masih tak jumpa org yg mirip Lisa Surihani dan pandai buat takoyaki

mOon jOhari said...

Salam Ziarah...

dOuble trOuble meaning nye ayat ...
1 lagi...dh lama x dengaQ perkataan aci ligan 2...

Amoi said...

haha sarcastic!


i like!


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

OreO HitaM said...

mOon jOhari:
Rare kan?
I mmg genius..
Best oo maen aci ligan..jom main jom

Amoi:
Org genius mmg dpt buat ramai org like..

dreamygirl said...

Yan Saflina:demand-saya sokong..haha

Ore hitam:
aik..minat sangat kt lisa suriani nampak..sy pon suke de jugak..hehe..tapi kalo dah jodoh awk dngan orang yang muke beza dr lisa cmne??
Takoyaki tu ape??hehe

OreO HitaM said...

dreamygirl:

Kalau jodoh muka lain..i suruh dia buat plastic surgery..i tak leh tgk muka org lain selain Lisa Surihani..FULLSTOP

cuba tanya mr google..dia sgt bijak

Fyqa said...

pehh lagi teruk demanding ! haha

OreO HitaM said...

Fyka:
Laki la dah pandai demand..tambah2 yg bijak mcm i

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

best2.,haha

Lydia Ezrina said...

ayat last x bley blah... adehhh

Fyra said...

Haha smartt :D
suka baca blog ni..
klaka..
ohh minat lisa surihani ea..

OreO HitaM said...

Fyra:
Thanks teruskan membaca kalau suka

eila said...

lucah...lucah...